Fabriksgatan 7 Göteborg
020-500600
info@qurahemtjanst.se

Hemtjänst

Trygg och säker hemtjänst

De flesta mår bäst när de får bo kvar hemma. Precis så länge de själva vill. Något som ofta är möjligt om de får den hjälp och det stöd de behöver. Från någon som kan sin sak. Från någon som bryr sig

Hur vi tänker

På Qura hemtjänst ser vi människor som människor, och inte som en ålder eller en diagnos. Vi ser det friska i varje person, vet att alla är olika, och att alla har olika behov av stöd.

Det första vi gör när du väljer Qura hemtjänst är att gå igenom dina behov och önskemål. Tillsammans med dig och dina anhöriga bestämmer vi hur vårt stöd ska se ut. Du har en egen kontaktman som är den som känner dig bäst och som ansvarar för att hemtjänsten utförs på det sätt vi kommit överens om. Ju mer vi vet om dig och vad du behöver, desto bättre jobb kan vi göra.

Extra hjälp

Ibland kanske du behöver hjälp med sådant som inte finns i ditt biståndsbeslut från kommunen, t ex hemstädning, fönsterputs eller lättare trädgårdsskötsel. Då kan vi erbjuda extra hjälp genom tilläggstjänster. Tack vare att de flesta hushållsnära tjänster är skattereducerade betalar du enbart hälften av vad många av våra tilläggstjänster skulle kosta i vanliga fall.

Läs mer om hushållsnära tjänster

elder-care-services