Fabriksgatan 7 Göteborg
020-500600
info@qurahemtjanst.se

Hushållsnära

Hushållsnära tjänster hos Qura

Behöver du hjälp med t ex städning, inköp eller tvätt? På Qura erbjuder vi hushållsnära tjänster anpassade efter dina önskemål. Dessutom betalar du bara halva arbetskostnaden med rutavdrag.

Du kan välja att anlita oss för enstaka tillfällen eller för regelbundna uppdrag. Rutavdrag gäller även om du som anhörig vill köpa t ex städning till dina föräldrar. Du kan också kombinera hemtjänst med hushållsnära tjänster och köpa till exempelvis extra städning. För att köpa hushållsnära tjänster behöver du inte ha ett biståndsbeslut från kommunen.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Som hushållsnära tjänster räknas främst arbete inom hushållsarbetets kärnområden, men även omsorgstjänster och enklare trädgårdsarbete kan ge rätt till rutavdrag. Vi kan t ex hjälpa dig med städning, matlagning, inköp, tvätt, fönsterputsning, sällskap, m.m. Det mesta som ingår i vanlig hemtjänst går också att köpa som hushållsnära tjänst med rutavdrag. Ibland blir det till och med billigare! Mer information om rutavdrag finns på skatteverkets webbplats.

Du betalar bara hälften

De flesta tilläggstjänster räknas som hushållsnära tjänster. Och tack vare att hushållsnära tjänster är skattereducerade genom det som skallas rutavdrag så betalar du enbart hälften av vad många av våra tilläggstjänster skulle kosta i vanliga fall. Vi sköter all kontakt med Skatteverket så att du inte behöver ligga ute med några pengar. Hushållsnära kostar 300 kr/Timme som Betalar du Bara 150 Kr/ Timme.

uborka_v_kvartire